Marängfråga
Denna frågan rör inte direkt vanlig maräng egentligen men hoppas någon kan svara ändå😛
För någon vecka sedan gjorde jag Budapestbakelse för första gången och då gick jag efter receptet och tog vad det stod och det blev lyckat 😛 Men nu tänkte jag höra om jag kan byta ut det vita sockret mot rörsocker eller farinsocker istället.?
/ J
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game" Sajtvärd för aupair.ifokus.se/ & bakverk.ifokus.se/
Rörsocker har jag ersatt vanligt strösocker med i många recept så det går nog bra. Farinsocker ger ju en lite kraftigare smak kanske. Du får testa.
#1 Okej tack ! Får se vad jag känner för imorgon då🤪 haha .
/ J
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game" Sajtvärd för aupair.ifokus.se/ & bakverk.ifokus.se/