14 Övrigt

Nyfiken "Strösocker HS eller K5"

2017-05-18 18:28 #0 av: Åkerfräken

Hej!

Jag har bläddrat i en gammal kokbok från -40-talet och stött på detta:
"1-1 1/2 dl strösocker K5 eller HS"
Eller
"Florsocker LH"
Är det någon här som vet vad dessa förkortningar betyder?
Hittar ingen förklaring i boken..

Anmäl
2017-05-19 12:59 #1 av: Carmarino

Se även diskussionen på Husmorstips iFokus.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2017-05-19 16:35 #2 av: leemland

Du har ingen gammal släkting du kan fråga kanske? Glad

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/

Anmäl
2017-07-04 15:48 #3 av: Surpan

https://www.nordiskamuseet.se/sites/default/files/public/pressbilder/8._sockerpaket-utbud-i-1930-tal_svenska_sockerbola.jpg

Verkar vara olika typer av kvalitet på något sätt. :)

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.