Mjölk, vatten eller sockerlag funkar också bra. Fast med mjölk och vatten tror jag inte det blir lika blankt. Har aldrig testat smör eller olja, och jag kan inte minnas att jag sett i något recept att man ska göra det. Du kan ju alltid testa på en eller två bullar, och se hur det blir.
¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ
Vad är det du ska pensla?
På vissa bullar(frukost) vet jag att man penslar med vatten men då blir det en hård skorpa på dom. Iof så penslas det under tiden dom är i ungen också med vatten så kan bara därför dom blir hårda kanske.
Äggvita är det man penslar på Semlor för lite extra glans.
Kan man avstå från glansen så behöver man inte pensla med något, de smakar lika iallafall!
Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.