Annons:
Etikettkakor
Läst 463 ggr
siberlina
2/3/19, 7:55 PM

Munkar

Försökte göra munkar.men det jick inte.närnjag hade friterat dom var det fortfarande deg i dom….vad gör jag för fel.

Annons:
MonicaLagerquist
2/3/19, 7:59 PM
#1

För tjocka munkar

För varm olja

för kort tid i oljan

Stolt ägare till fem La permer

Carmarino
2/3/19, 8:04 PM
#2

Har aldrig gjort munkar någon gång, men det verkar som om de antingen har friterats för kort tid, eller att temperaturen var för hög. Det är viktigt att oljan håller en jämn temperatur (ca 180 grader), så kolla med en termometer.

Här är lite tips:

https://www.koket.se/leila-bakar/leila-lindholm/blabarsmunkar/


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

siberlina
2/3/19, 8:48 PM
#3

Fast nu kom jag på något.jag la in. Dom i frotté maskinen och det funkade .

siberlina
2/3/19, 8:49 PM
#4

Frittyr .maskin inte frotte

Denna kommentar har tagits bort.
siberlina
2/3/19, 8:49 PM
#6
Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
Carmarino
2/4/19, 10:30 AM
#8

Tog bort två tomma inlägg. 🙂


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Upp till toppen
Annons: