Munkar
Försökte göra munkar.men det jick inte.närnjag hade friterat dom var det fortfarande deg i dom….vad gör jag för fel.
För tjocka munkar
För varm olja
för kort tid i oljan
Stolt ägare till fem La permer
Har aldrig gjort munkar någon gång, men det verkar som om de antingen har friterats för kort tid, eller att temperaturen var för hög. Det är viktigt att oljan håller en jämn temperatur (ca 180 grader), så kolla med en termometer.
Här är lite tips:
https://www.koket.se/leila-bakar/leila-lindholm/blabarsmunkar/
¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ
Fast nu kom jag på något.jag la in. Dom i frotté maskinen och det funkade .
Frittyr .maskin inte frotte
Tog bort två tomma inlägg. 🙂
¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ