Annons:
Etikettrecept
Läst 724 ggr
SSK
2019-01-28 20:21

Ihåliga bakverk?

Hej, jag är väldigt intresserad av att baka mer men skulle behöva lite tekniska råd. Hur gör ni för att få olika bakverk ihåliga, vad har man för tekniker eller finns det olika formar att använda? Hur får man i fyllningen sedan och hur gör man så att den inte åker ut?

Jag ber om ursäkt om det är lite fåniga frågor men är verkligen en amatör så behöver all hjälp jag kan

Annons:
Chinesecrestedlover
2019-01-28 20:33
#1

Tror det blir svårt att baka ihåligt men här finns i alla fall lite tips på hur man t.ex. kan fylla en cupcake. Lycka till med bakandet 😃

https://www.wikihow.com/Add-Filling-to-a-Cupcake

Carmarino
2019-01-29 03:42
#2

Om du vill göra en mjuk kaka eller en tårta ihålig så behövs nog speciella formar.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Upp till toppen
Annons: