Annons:
Etiketttårtor
Läst 800 ggr
MoaE
6/20/18, 8:57 AM

Marängbotten och vanlig

Jag funderar på att göra en tårta med marängbotten längst ner och två vanliga bottnar. Men då kommer vi till dilemmat att dessa två olika bottnar har olika förutsättninga för när de bör göras.. Vad tror ni, jag tänkte isåfall ha marängbotten med chokladmousse på, sen vanlig botten med jordgubbsmousse på. Kommer marängbotten att vattna till sig om tårtan görs dagen innan den skall ätas?

Annons:
MonicaLagerquist
6/20/18, 9:01 AM
#1

Om jag skulle göra en sån tårta skulle jag pensla marängbotten med smält choklad så blir den inte lika såsig.

Kan du inte lägga ihop de vanliga bottnarna dagen före och sen lägga de  två ovanpå marängbotten samma dag som du ska servera tårtan?

Stolt ägare till fem La permer

Cragan
6/20/18, 9:03 AM
#2

personligen skulle jag göra allt utom maräng delen i förväg och göra klart maräng delen straxt innan tårtan skall ätas.

MoaE
6/20/18, 9:12 AM
#3

#1 ja jag tänkte tanken faktiskt att göra både de delarna, blir nog bäst så👍

Upp till toppen
Annons: