14 Övrigt

Rinnig mousse

2018-05-05 21:16 #0 av: Eelliiee

Hej! Jag gjorde en chokladmousse till tårta idag för första gången. Jag råkade ta lite för mycket grädde som inte var vispad och nu så är den väldigt rinnig och går inte att vispa mer. Jag har choklad, grädde och ett gelantinblad i. Jag ska låta den stå över natten men kan jag annars rädda den på något sätt? Behöver den imorgon och gjorde ganska så mycket så vill inte slänga den :(

Anmäl
2018-05-05 21:49 #1 av: Sindri

Det enda är att försöka blanda den med mer gelatin. Värm lite gelatin och blanda försiktigt ner moussen lite i taget.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.