Annons:
Etiketttårtor
Läst 1506 ggr
[SonjaG]
2017-12-22 15:34

Hallongrottor

Vi har försökt oss på att baka hallongrottor. Vi har gått efter ett recept från nätet (Arla). Men de blir mjuka i st f fasta o krispiga. Vi har kollat receptet flera gånger och inte gjort ngt fel, tycker vi. Dom är jättegoda men mjuka.

Nån som kan ha ett hum om varför det blir så?

Annons:
Carmarino
2017-12-22 15:43
#1

Är ingen expert på hallongrottor precis, men jag har för mig att jag har bakat efter ett liknande recept, och de blev också mjuka. Tror att det beror på mängden smör, men säker är jag inte.

Testa det här receptet nästa gång och se om det blir någon skillnad:

http://nouw.com/emelieknutson/hallongrottor-16647768


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Upp till toppen
Annons: