Annons:
Etikettövrigt
Läst 1512 ggr
Åkerfräken
5/18/17, 6:28 PM

Nyfiken "Strösocker HS eller K5"

Hej! Jag har bläddrat i en gammal kokbok från -40-talet och stött på detta: "1-1 1/2 dl strösocker K5 eller HS" Eller "Florsocker LH" Är det någon här som vet vad dessa förkortningar betyder? Hittar ingen förklaring i boken..

Annons:
Carmarino
5/19/17, 12:59 PM
#1

Se även diskussionen på Husmorstips iFokus.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

leemland
5/19/17, 4:35 PM
#2

Du har ingen gammal släkting du kan fråga kanske? 🙂

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Surpan
7/4/17, 3:48 PM
Softh
9/4/17, 8:25 AM
#4

Det anger storleken på sockerkornen :-) k5 är vanligt strösocker

satsuke
9/19/17, 11:16 AM
#5

Hm…kollade på bilden. Undrar vad "kristallraffinad" är, det lät spännande…😛

Upp till toppen
Annons: