Annons:
Etikettövrigt
Läst 879 ggr
Adirfen
2015-12-18 08:16

Smaksättning av maräng

Har ni någon favoritsmaksättning av maräng?

Annons:
RödPanda
2015-12-18 08:25
#1

Rivet citronskal :) eller apelsin med mynta… Eller kanske vanilj… Svårt att välja favorit :)

Katniss
2015-12-18 08:41
#2

Choklad ^^

R.I.P. Anton 💔

Adirfen
2015-12-18 10:04
#3

#1 Apelsin med mynta lät intressant. Hur går du tillväga då?

RödPanda
2015-12-18 10:54
#4

#3 River i apelsinskal och hackar färsk mynta så smått det går och blandar i marängsmeten. Inget konstigare än så 🙂

[Sabina]
2015-12-18 12:05
#5

Choklad eller vanilj är det jag föredrar mest.
 Men apelsin lät väldigt intressant och något jag bara måste prova nästa gång jag gör maränger 👍

RödPanda
2015-12-18 22:12
#6

Hur gör man godast maränger med choklad som smak?

Annons:
[Sabina]
2015-12-19 10:24
#7

#6 Jag brukar smälta mörk choklad och blanda i marängsmeten.
Finast blir det när man inte rör så mycket, utan lite "slarvigt", då får man snyggt marmorerade maränger 👍

RödPanda
2015-12-19 11:43
#8

#7 Tack :) det ska jag prova en dag. Det blev stenhårda maränger den gången jag försökte med kakao…

ljungensjenka
2015-12-20 15:33
#9

Jag har provat att göra en cheesecake med pepparkaksbotten och apelsin"fyllning" och på den hade jag saffransmaränger vilket var jättegott! Gjorde helt vanliga maränger men hade i saffransarom (flytande på flaska) när det var färdigvispat och bara vände ner det. Väldigt juligt och fin färg 😃

Upp till toppen
Annons: