Annons:
Etikettövrigt
Läst 879 ggr
Adirfen
12/18/15, 8:16 AM

Smaksättning av maräng

Har ni någon favoritsmaksättning av maräng?

Annons:
RödPanda
12/18/15, 8:25 AM
#1

Rivet citronskal :) eller apelsin med mynta… Eller kanske vanilj… Svårt att välja favorit :)

Katniss
12/18/15, 8:41 AM
#2

Choklad ^^

R.I.P. Anton 💔

Adirfen
12/18/15, 10:04 AM
#3

#1 Apelsin med mynta lät intressant. Hur går du tillväga då?

RödPanda
12/18/15, 10:54 AM
#4

#3 River i apelsinskal och hackar färsk mynta så smått det går och blandar i marängsmeten. Inget konstigare än så 🙂

[Sabina]
12/18/15, 12:05 PM
#5

Choklad eller vanilj är det jag föredrar mest.
 Men apelsin lät väldigt intressant och något jag bara måste prova nästa gång jag gör maränger 👍

RödPanda
12/18/15, 10:12 PM
#6

Hur gör man godast maränger med choklad som smak?

Annons:
[Sabina]
12/19/15, 10:24 AM
#7

#6 Jag brukar smälta mörk choklad och blanda i marängsmeten.
Finast blir det när man inte rör så mycket, utan lite "slarvigt", då får man snyggt marmorerade maränger 👍

RödPanda
12/19/15, 11:43 AM
#8

#7 Tack :) det ska jag prova en dag. Det blev stenhårda maränger den gången jag försökte med kakao…

ljungensjenka
12/20/15, 3:33 PM
#9

Jag har provat att göra en cheesecake med pepparkaksbotten och apelsin"fyllning" och på den hade jag saffransmaränger vilket var jättegott! Gjorde helt vanliga maränger men hade i saffransarom (flytande på flaska) när det var färdigvispat och bara vände ner det. Väldigt juligt och fin färg 😃

Upp till toppen
Annons: