Annons:
Etikettövrigt
Läst 475 ggr
millan21
2015-11-27 18:28

Fett i marängsmeten - vad göra?

Ja det är ju jag som aldrig lär mig baka. Iaf så tänkte jag göra maränger. Men jag har nog fått både äggula och smör i marängsmeten. För jag gjorde några andra kakor innan som skulle penslas med äggvita och jag doppade penseln i äggvitan och sen på kakorna och så tillbaka till vitan osv flera gånger. Sen trodde jag att jag skulle kunna vispa äggvitan tjock vilket visar sig vara helt omöjligt. Jag har vispat med elvisp i 20 min och smeten är tunn. Kan jag bara grädda de s.k. "marängerna" nu eller vad händer i ugnen? Blir det tunnpannkaka?

Annons:
VildaVittra
2015-11-27 18:32
#1

Gör sockerkaka på dom istället, du kan inte rädda den till att bli något marängliknande tyvärr.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

millan21
2015-11-27 18:36
#2

Aha ok tack!

Upp till toppen
Annons: