Annons:
Etikettkakor
Läst 884 ggr
[Liinda]
10/23/15, 3:50 PM

Linfrön i cheesecake?

Behöver ett snabbt svar som möjligt :)

Varför har man Linfrön i botten på cheesecake? Kan man skippa dom?

Annons:
leemland
10/23/15, 7:57 PM
#1

Du kan skippa det om du inte vill ha de. Brukar oftast bara vara lite smält smör och digistivekex (vad jag vet) . 😛

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

parsley
10/27/15, 7:47 PM
#2

Är det någon glutenfri variant så kan jag tänka mig att man byter ut kexen mot linfrö. Det går att göra cheesecake utan botten om man vill.

sisela
10/29/15, 10:10 PM
#3

Inte så snabbt svar direkt, men jag har aldrig ens hört om eller smakat linfrön i en cheesecakebotten. Måste vara nåt special.

[Liinda]
11/3/15, 10:44 PM
#4

Jag valde att leta efter ett annat recept utan linfrön. :) Körde en botten på glutenfria digestivekex :)

Upp till toppen
Annons: