9 Recept övrigt

Internationella barndagen-baka till barnen?

2014-11-20 06:17 #0 av: [Sabina]

Idag, den 20 november är det internationella barndagen i Sverige. Ska du baka något till barnen i ditt liv?

Jag själv planerar att baka en ombre cake  i olika rosa nyanser med rosa cream cheese frosting till mina två döttrar att överraska dom med. GladDet är dom verkligen värda för de är så underbara på alla sätt och gör mig å stolt.Hjärta

Sen tänkte jag även skänka en liten peng till andra barn i världen som inte har det lika bra som vi, genom UNICEF. Jag har varit medlem där i över 15 år och handlar i deras gåvoshop då och då.

Ha en bra dag, oavsett du har barn eller ej! Glad

Anmäl
2014-11-21 11:05 #1 av: Tessen

Så fint av dig att vilja visa dina barn hur mycket dom betyder för dig och att du är stolt över dom samt att du skänker lite pengar till UNICEF!
Du är en bra och fin person!

/Terese - Sajtvärd på bakverk.ifokus

Anmäl
2014-11-21 23:55 #2 av: [Sabina]

Tack, vad snällt sagt av dig Kramas. Jag blev verkligen rörd av din snälla kommentar Hjärta

Anmäl
2014-11-22 10:10 #3 av: Tessen

Söta du! Jag tycker att alla som är bra föräldrar och värnar om barnens bästa förtjänar att veta att dom är bra människor som uppfostrat sina barn på ett hälsosamt sätt, så att dina döttrar blivit så underbara och att du är stolt över dom, det händer inte av sig självt! Hjärta

/Terese - Sajtvärd på bakverk.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.