Annons:
Etikettkakor
Läst 2293 ggr
[Outlawly]
2014-10-17 15:22

Mandelkubb bild

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Hej hopp! Fick för mig att baka igår. För första gången bakade jag mandelkubb! Det är ju så mycket godare än köpta. De blev fluffiga och fina i mitten med hårdare yttre. Jag hade i 6 bittermandlar men kände knappt någon mandelsmak alls, fast dom blev goda ändå. Populära på fikapausen :) Och dom är mjölkfria också! Såg att det fanns recept med yoghurt eller dyl. Vad har det för effekt?

Annons:
AmandaJE
2014-10-26 17:30
#1

Fina, måste testa baka sådana någon gång! 😃

Hjärta ~Mvh Amanda, medarbetare på Jedward.ifokus~ Hjärta Flyttar till Paris, följ med: www.asummerinparis.blogg.se @AmandaPense -Twitter

www.LesPhotos.blogg.se

Gasoline
2014-10-26 19:22
#2

Vad härligt 🙂 

Ang. bittermandel. . . Min mormor har också upplevt att hon fått dålig smak utav bittermandel, Själv kör jag med bittelmandelarom utav ren lathet, och tycker att jag får bra smak varje gång, kanske inte det optimala, men det är smidigt iallafall. Ett tips 🙂

[Outlawly]
2014-10-26 21:25
#3

#1 Ja testa :) Det var faktiskt lätt gjort.

#2 Jaha , ja man vill ju att det ska smaka något av det! Då får jag använda upp mandlarna och tillsätta lite arom på det också :) Tack för tipset.

Upp till toppen
Annons: