9 Recept övrigt

Kanelbullens dag.

2014-10-04 23:15 #0 av: Tessen

Vilka av er var pyssliga idag och bakade egna bullar då det var en så typiskt höstig och verkligen kylig "Sitta inne dag!" sen är det ju såklart fortf lördagen den 4e: Kanelbullens dag.

Dom som inte bakade med kanelfyllningen utan gillar att experimentera och ni som redan har era favoriter med annan fyllning än kanel; har ni några bra tips på bra recept på varierade, experimenterade och pysslade fram ditt favoritrecept på varierade kanelbullar.
Testade du någon ny och spännande smak på dina kanelbullar eller bakar du alltid dessa efter samma bra deg men med varierade fyllningar? Om du gör det så får du gärna skriva och det vore roligt om vi kunde få ihop en samling på lite ändringar, som vaniljbullar, blåbärsbullar, Nutella-bullar och andra idéer och tips på olika bullar som ni kan tipsa oss om :)
Dela gärna med er av så många olika recept som ni kan hitta och har ni bilder från senaste kreativa bullbaket så lägg gärna upp en bild och skriv vad ni fyllt/smaksatt era bullar med i stället för att använda kanel. :)

/Terese - Sajtvärd på bakverk.ifokus

Anmäl
2014-10-06 07:51 #1 av: jagga-ewe

Slängde ihop bullar i fredags, efter att ha lämnat lilltrollet på kalas o hört alla andra mammor i klassen som skröt om hur de skulle baka eller hade bakat massor kanelbullar. Själv skulle jag ju lägga hela lördagen i stallet, så det fick bli snabba bullar fredag kväll. Fyllde hälften med hasselnötsmassa (som nötcreme utan kakao) och philly som jag rörde ihop. Andra halvan blev vanlig smör-socker-kanel-fyllning.

I don't have hobbies - I have obsessions!
Ebmfh
Trollcaféet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.