3 Kakor - Frågor & recept

Kokos som var som sågspån

2014-08-18 14:28 #0 av: Tant Grön

Bakade för ett tag sen kokostoppar, något jag inte ätit sedan 80-talet. Men kommer inte ihåg att kokosen var så svårtuggad. Var lite som att tugga på sågspån (något jag visserligen aldrig gjort) (Har inget fel på tänderna heller.) SkrattarÄr kokosen så dålig nu för tiden, eller fick jag tag i ett dåligt märke? Köpte på ICA.

Anmäl
2014-08-18 20:44 #1 av: leemland

Nu är jag inget jätte-kokos-fan men jag tycker nog kokosen varit likadan alltid, och då kvittar det vilket märke. Jag känner ingen skillnad på det. 
Men som sagt så är jag inte jätteglad i det Lipar 

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/

Anmäl
2014-08-19 13:31 #2 av: [Sabina]

Kan det vara så att kokosen du köpte var mer grovriven än det som dina föräldrar köpte när du var liten? Jag har för mig att det finns olika storlek på kokosen och att de heter exempelvis riven, raspad osv.  Tänker att ju mer grovriven desto mer svårtuggad?Funderar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.