Byta ut strösocker mot ljus muscovadosocker?
Hej,
Ska baka bullar idag och göra en fyllning som i receptet har stösocker. Men vill byta ut det mot ljus muscovadosocker. Är det någon som vet om man ska ta samma mängd som vanligt Socker eller minska eller öka på det?
Jag brukar byta ut en del strösocker mot antingen farinsocker eller muscovado. Brukar själv använda samma mängd, men oftast byter jag bara ut kanske 25-50% av sockret. Blir lite lagom tycker jag.
Ta i hälften och smaka av , behövs de mer så lägg i mer :) Men lägg bara i lite åt gången :)
Vet att de är lite sent svar men ändå :P
/ J
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game" Sajtvärd för aupair.ifokus.se/ & bakverk.ifokus.se/
körde muskavdo sockret i fyllningen blev bra 🙂 eller ja nästan iaf skulle haft mer kanel i fyllningen men den tog slut 😛