Annons:
Etiketterövrigtartikel
Läst 10596 ggr
FeliciaS
1/27/09, 5:15 PM

Ifokus 3.2

Den 24/1 uppdaterades ifokus, här kan du läsa om de flesta av nyheterna.

* Inga popup-fönster. Nu visas personliga meddelanden, Mina sajter, Mina inlägg med mera i huvudfönstret. För bilder finns det en personlig inställning där du kan välja hur du vill visa dem.

* Personlig kontrollpanel i övre högra hörnet. Där ska alla dina personliga inställningar, favoriter, vänner med mera, finnas.

* Lättare att ta bort sajter från listan Mina sajter. Kryssa ur kryssrutan så försvinner de. Vill du lägga till en sajt igen finns de längst ner i samma lista. Kryssa för den du vill lägga till.

* Listan Mina vänner har flyttat ner till en flik bredvid Mina sajter i personliga kontrollpanelen. Klicka på fliken för att växla mellan listorna. Inloggade vänner visas med en grön plupp.

* Vi har börjat räkna poäng för saker som skapar aktivitet. Du får poäng för inlägg, kommentarer, bilder i album med mera. Dina poäng visas längst upp till höger. Olika poängnivåer har fått namn efter ädelstenar. Du startar på nivån som kallas glas. I inlägg och kommentarer visas varje medlems ädelstensnivå som en symbol för hur aktiv medlemmen är på iFokus.

* Förtydligande av knappar för att skriva inlägg och artiklar samt söka på sajterna. Tydligare medlemsregistrering för nya medlemmar.

* Tydligare markering av nya meddelanden.

* I början av sidan visas länkar för dem som har skärmläsare. Länkarna gör det enkelt att hoppa till inläggslistan, innehållet och högerspalten.

* Talekot för skärmläsare berättar om inlägg i inläggslistan är oläst eller inte.

**Skrivet av niklas

**Obs - Ännu finns det ett par fel kvar men dom kommer att lösas såsmåningom. Meddelandefunktionen kan strula lite fortfarande, ha överseende.

Mvh Felicia
medarbetare på Marsvin.ifokus

Annons:
Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen
Annons: