Annons:
Etikettövrigt
Läst 1185 ggr
ilenna90
2017-06-29 14:17

egna maränger

hur länge kan man spara egengjorda maränger? jag ska hjälpa en kompis att baka maränger till hennes kalas men vet inte hur nära inpå jag måste baka dom. Har tänkt förvara dom i en burk med tättslutande lock, men vill ju vara säker på att dom fortfarande är spröda när det är dags för kalaset :)

Annons:
Carmarino
2017-06-29 14:58
#1

De kan sparas länge, bara man ser till att de förvaras torrt och mörkt. Blir de fuktiga så "smälter" de. Se också till att de är riktigt torra innan du lägger dem i burken.

Här är lite tips om hur man lyckas med maränger. 🙂

http://hembakningsradet.com/maranger-maranger/

http://cheesecakedream.blogspot.se/2010/01/hemligheten-bakom-bra-marang.html

http://www.leila.se/husmorstips/att-lyckas-med-marang/index1,181.htm


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

ilenna90
2017-06-29 17:23
#2

okej tack! :) då borde det inte vara några problem att jag gör dom ungefär en vecka innan =)

Carmarino
2017-06-29 18:24
#3

Nej, bara du ser till att det inte kommer fukt på dem. Förvara dem inte i kylskåp alltså. 🙂


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

ilenna90
2017-06-29 18:35
#4

nej precis, vet att dom ska förvaras torrt :D

Upp till toppen
Annons: