Annons:
Etikettövrigt
Läst 1512 ggr
Åkerfräken
2017-05-18 18:28

Nyfiken "Strösocker HS eller K5"

Hej! Jag har bläddrat i en gammal kokbok från -40-talet och stött på detta: "1-1 1/2 dl strösocker K5 eller HS" Eller "Florsocker LH" Är det någon här som vet vad dessa förkortningar betyder? Hittar ingen förklaring i boken..

Annons:
Carmarino
2017-05-19 12:59
#1

Se även diskussionen på Husmorstips iFokus.


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

leemland
2017-05-19 16:35
#2

Du har ingen gammal släkting du kan fråga kanske? 🙂

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Surpan
2017-07-04 15:48
Softh
2017-09-04 08:25
#4

Det anger storleken på sockerkornen :-) k5 är vanligt strösocker

satsuke
2017-09-19 11:16
#5

Hm…kollade på bilden. Undrar vad "kristallraffinad" är, det lät spännande…😛

Upp till toppen
Annons: