Annons:
Etikettrecept
Läst 1001 ggr
Carrosh
2016-12-08 21:59

Bakat med guldbougat?

Just nu hänger årets bakning av wienernougat på en rätt skör tråd, då jag upptäckte att den enda baknougat som finns i affärerna (den från Odense) innehåller palmfett. Jag släpper gärna inte på mina principer och är hellre utan.

Men så kom jag på att det ju finns stycksaker som heter Guldnougat. Tänkte nu höra om någon annan här har bakat med den och hur den funkar att smälta? Funkar den lika bra, tro? Vore tacksam för lite erfarenheter och tankar. 🙂

\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!

Annons:
Carmarino
2016-12-09 11:26
#1

Har inte bakat med Guldnougat, men den bör gå att smälta lika bra som annan baknougat. Om inte annat så märker man ju att den smälter lika lätt som Odense-nougaten när man håller den i handen.🙂


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Carrosh
2016-12-13 11:32
#2

#1 Jo, det är sant. Jag får prova och se, helt enkelt. :) Tack för svar!🙂

\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!

Upp till toppen
Annons: