Etikett: tårtor
Läst 2066 ggr
2016-08-25 13:33
0
Ganache istället för smörkräm
Jag ska göra en tårta som ska täckas med Marsipan men vill helst inte ha smörkräm pga smak och önskan från personen som ska få den. Kan jag göra en ganache, kyla, vispa, och ha det istället dör smörkräm när jag ska täcka tårtan så marsipanen fastnar? Eller måste det vara smörkräm? Är så ovan när det kommer till att täcka tårtor!
Medarbetare på Skor iFokus
Annons:
2016-09-19 17:56
0
#1
Vispar Du upp ganache, så är det inte ganache längre. Den går att stryka upp utan att vispa. Så det går utmärkt, det enda är att det kan lysa genom.
2016-09-26 16:44
0
#2
#1 vad kallas det om man vispar upp det? F.ö. gick det jätte bra och tårtan blev fin!
Medarbetare på Skor iFokus
2016-09-26 19:37
0
#3
Då säger amatör-bagare "fluff".
2016-09-26 20:55
0
#4
#3 så "chokladfluff" kan man kalla det ungefär eller?
Medarbetare på Skor iFokus
Annons: