Annons:
Etikettermatig-bakningmatbröd
Läst 1081 ggr
leemland
5/19/16, 9:00 PM

Jäsningsfråga

Tänkte eventuellt göra pizza till middagen imorgon. Men jag vill inte stå där en stund innan och göra pizzadegen. Så därför tänkte jag höra om jag kan göra degen under dagen kanske. Och i så fall hur ska jag göra med jäsningen? Jag vet att man kan kalljäsa degar men då ska dom väl vara inne i kylen rätt länge.?!  Men går det tex bra om jag gör degen vid lunchtid och sedan har den i kylen och tar ut den innan den ska användas så den kan jäsas "riktigt"?  Någon vänlig själ som förstår hur jag menar och kan hjälpa mig? 😛

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Annons:
Sindri
5/19/16, 9:19 PM
#1

Det borde gå bra.

leemland
5/19/16, 9:25 PM
#2

Okej. Tack för det snabba svaret! 🙂

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Upp till toppen
Annons: