Etikett: övrigt
Läst 489 ggr
2016-03-11 16:38
0
För lite mjöl och jäsning?
Jag har gjort en vetedeg med jäst i men mjölet tog slut. Det skulle vara 8-8,5 dl och jag hade bara 6,5 dl. Nu står en kladdig deg på jäsning. Kan längre jästid kompensera mindre vetemjöl?
Annons:
2016-03-11 16:47
0
#1
Du kan jäsa degen den tid den ska ha i orginalreceptet. Däremot kanske vetebrödet blir något kladdigare / saftigare när det är klart. Men det är inte alltid helt fel 🙂
Sajtvärd för Balkongodling & Akvarell.
"Big Journeys Begin With Small Steps"
2016-03-11 19:15
0
#2
Ja riktigt saftigt😃
2016-03-12 02:15
0
#3
#2 👍
Berätta gärna hur det gick för dig 🙂
Sajtvärd för Balkongodling & Akvarell.
"Big Journeys Begin With Small Steps"
Annons: