14 Övrigt

Fett i marängsmeten - vad göra?

2015-11-27 18:28 #0 av: millan21

Ja det är ju jag som aldrig lär mig baka. Iaf så tänkte jag göra maränger. Men jag har nog fått både äggula och smör i marängsmeten. För jag gjorde några andra kakor innan som skulle penslas med äggvita och jag doppade penseln i äggvitan och sen på kakorna och så tillbaka till vitan osv flera gånger. Sen trodde jag att jag skulle kunna vispa äggvitan tjock vilket visar sig vara helt omöjligt. Jag har vispat med elvisp i 20 min och smeten är tunn. Kan jag bara grädda de s.k. "marängerna" nu eller vad händer i ugnen? Blir det tunnpannkaka?

Anmäl
2015-11-27 18:32 #1 av: VildaVittra

Gör sockerkaka på dom istället, du kan inte rädda den till att bli något marängliknande tyvärr. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2015-11-27 18:36 #2 av: millan21

Aha ok tack!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.