Annons:
Etikettrecept
Läst 831 ggr
leemland
2015-10-18 17:30

Marängfråga

Denna frågan rör inte direkt vanlig maräng egentligen men hoppas någon kan svara ändå😛

För någon vecka sedan gjorde jag Budapestbakelse för första gången och då gick jag efter receptet och tog vad det stod och det blev lyckat 😛 Men nu tänkte jag höra om jag kan byta ut det vita sockret mot rörsocker eller farinsocker istället.?

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Annons:
fruktgumman
2015-10-19 08:13
#1

Rörsocker har jag ersatt vanligt strösocker med i många recept så det går nog bra. Farinsocker ger ju en lite kraftigare smak kanske. Du får testa.

leemland
2015-10-19 17:10
#2

#1 Okej tack ! Får se vad jag känner för imorgon då🤪 haha .

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Upp till toppen
Annons: