9 Recept övrigt

Marängfråga

2015-10-18 17:30 #0 av: leemland

Denna frågan rör inte direkt vanlig maräng egentligen men hoppas någon kan svara ändåLipar

För någon vecka sedan gjorde jag Budapestbakelse för första gången och då gick jag efter receptet och tog vad det stod och det blev lyckat Lipar Men nu tänkte jag höra om jag kan byta ut det vita sockret mot rörsocker eller farinsocker istället.? 

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/

Anmäl
2015-10-19 08:13 #1 av: fruktgumman

Rörsocker har jag ersatt vanligt strösocker med i många recept så det går nog bra. Farinsocker ger ju en lite kraftigare smak kanske. Du får testa.

Anmäl
2015-10-19 17:10 #2 av: leemland

#1 Okej tack ! Får se vad jag känner för imorgon dåGalen haha . 

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.