Annons:
Etiketttårtor
Läst 823 ggr
liptongillisskytt
2015-08-14 14:34

Vispa maräng

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Hej! Har en fråga, nu har vi säkert vispat i en timme snart, den är tjock och så men ändå lös och rinner, tror nt att dt hamnade någon äggula i. Vad kan vara fel? Såhär har dt aldrig gått förr? Gjorde efter receptet och vispade när hälften av sockret tills dt blev skummigt och sedan vände jag ner resten av sockret? Går den och rädda tror ni elr e den förstörd?

Cornelia

Annons:
Kyllan56
2015-08-14 14:39
#1

Kan vara flera anledningar. Gamla ägg eller lite äggula i vitan!

Här är vad en konditor skriver,

http://bakkemi.se/konditori.html

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

VildaVittra
2015-08-14 14:43
#2

Det är väldigt lätt att ytan på bakskålar i plast är fet och då blir inte marängen fast, så jag använder enbart rostfria skålar till maräng. 

Du kommer inte kunna göra maräng av den smeten, men du kan baka sockerkaka eller liknande på den.

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Upp till toppen
Annons: