Matmuffins och liknande!
Fick ett väldigt bra tips inför sommaren av en annan förälder på öppna förskolan. Matmuffins! Superbra att ha med sig om man är ute en heldag på äventyr med barnen.
Grejen är att jag vill undvika att baka med massa vetemjöl. Vi är inte glutenkänsliga men jag tycker bara det blir så degigt med mjöl. Vill gärna ha massa tips på matmuffins, pizzasnurror, piroger och liknande som det inte är massa vete i :)
/Christine
Jag brukar ha massa kokt mosad blomkål och riven ost i smeten, då minskar mängden mjöl man äter rejält. Sedan toppar jag med en halv körsbärstomat innan de stoppas in i ugnen.
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
Ja, men just det! Hörde nån som gjorde pizzabotten av riven blomkål och parmesan… Mums!
/Christine
#1 och #2 Det låter verkligen jättegott! Ett bra förslag som jag måste testa, känner jag 🙂