#1 Herregud vad de såg gott ut 🤤Jag som måste skära ner på chokladen och så ser jag detta receptet 😮 Kanske får de bli den kakan i veckan 😛
/ J
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game" Sajtvärd för aupair.ifokus.se/ & bakverk.ifokus.se/
#2 Haha, jo den var god, dock lite för lite mintsmak för min del på min kaka. Du kanske kan unna dig lite till helgen? 🙂
#3 Får se. Men tyvärr har det blivit rent för mycket choklad den senaste tiden , så ska nog göra ett litet uppehåll(för mitt eget bästa) 😐 Eller skära ner väldigt mycket på det i alla fall 😛
/ J
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game" Sajtvärd för aupair.ifokus.se/ & bakverk.ifokus.se/
Jag vill tillägga till ovanstående recept på #1 att man kan smälta 10 plattor after eight i det varma smälta smöret + lägga på 10 plattor på själva brownien så smakar det mycket mer. Kakan blir härligt krämig med en underbar lagom mintsmak 😍
Man kan även piffa upp en vanlig chokladkaka eller kladdkaka med en härlig chokladganache att lägga ovanpå.
Värm 2 dl grädde och lägg i 200g mörk choklad, hackad i bitar iden varma grädden, tillsätt 1 tsk vaniljsocker och låt allt smälta ihop. Låt ganachen stelna i kyl, ca 1 timme.
Bred den på kakan och låt allt stelna i kylen. Dekorera med färsk frukt.
Det blir en jättegod enkel tårta / lyxig kaka
För någon dag sedan mikrade jag fryst kladdkaka. Som nygräddad! Gott med grädde, med en touch av lakrits, till.
#9 Ojoj, de såg verkligen jättegoda ut! 😍 . Nu blev jag väldigt sugen att baka just chokolate chip cookies.
Vad konstigt att du inte kan länka, om du vill får du gärna försöka länka i denna tråd. Om det inte fungerar så PM:a mig så ska vi se om det inte går att lösa det 🙂
#10 Okej, jo jag kan testa igen! :D
HÄR har ni receptet
Tack så mycket. Här ska det nu bakas cookies! 👍
#12 Gör det! :D
Förstår inte att jag inte kommit på idén att mikra fryst kladdkaka tidigare, å bara ha käkat den tinad. 🤔
#11 om man inte har glutenfri mjölmix, kan man då ta samma mängd mjöl? :-)
#15 Det är bara att testa sig fram! :P Ni kanske får ha i mer mjöl eller mindre, beror lite på hur degen blir :)