3 Kakor - Frågor & recept

Chokladfondant med eller utan vetemjöl?

2014-12-27 20:43 #0 av: Jkee

Hade tänkt att baka chokladfondant och har kollat runt efter lite recept dör man både har vetemjöl eller skippar det.
Är lite kluven hur jag ska göra.
Det blir förmodligen lite mer "kaka" över det hela. Medan det kanske blir för löst utan mjöl.
Är det någon som gjort detta? Hur gör ni?

Anmäl
2014-12-28 16:32 #1 av: [Sabina]

Jag använder ett recept utan mjöl när jag gjort chokladfondant och serverar den i portionsformen som jag gör de i. Jag tycker det fungerar bra så därför håller jag mig till det receptet. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.