Annons:
Etikettövrigt
Läst 1352 ggr
MatVeronica
12/2/14, 6:28 PM

Kokossocker vid bakning/godiskok?

Är det någon som har erfarenhet av att använda kokossocker när ni bakar eller gör godis?

Jag hade hört om kokossocker att det ska vara så god karamell/kolasmak  så jag gjorde fudge igår med kokossocker men det blev inte gott. Det fick en lite bränd bismak så det där törs jag inte bjuda någon på.

Är det någon som vet om det brukar bli en bränd bismak som dröjer sig kvar i munnen med sådant som innehåller kokossocker?

Jag hade absolut inte bränt smeten, jag har aldrig misslyckats med fudge förut och jag gjorde en ny sats idag med vanligt Socker som blev perfekt.

Annons:
MatVeronica
1/7/15, 1:19 PM
#1

Ingen som har använt kokossocker tydligen och vet hur det ska smaka.

leemland
1/7/15, 8:49 PM
#2

Har tyvärr inte använt det själv än , men har planer att baka med det till helgen.

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

ChristineL
1/8/15, 12:45 PM
#3

Jag har bara använt kokossocker till smulpaj och det blev bra. Men den där kolasmaken kände jag inte.

Upp till toppen
Annons: