Annons:
Etikettrecept
Läst 2166 ggr
Rumblebee
12/2/14, 5:44 PM

Chokladbollar med bordsmargarin?

Hade planer på att göra chokladbollar men har upptäckt att det enda vi har hemma är vanligt bordsmargarin.. Det birde väl fungera lika bra? Frågan är då hur man mäter upp det i gram, för någon köksvåg har vi inte. Eller är det bara att köra på känn?

Annons:
Tjohalia83
12/2/14, 6:05 PM
#1

Om det är ett bordsmargarin med låg fetthalt så skulle jag inte tillsätta någon vätska. Det kan nog tendera att bli väldigt geggigt i sådana fall. Kanske ha i lite extra kakao och Socker också.

tlover
12/2/14, 6:09 PM
#2

Har du bananer hemma kan du använda det istället (det vet jag då funkar för vi gör bara chokladbollar på banan).

man ersätter det rakt av så 100g smör/margarin byter man mot 100g mosad banan.

100 gram banan är lite mer än en ekobanan eller lite mindre än en "vanlig" banan.

Däremot kan man minska ner på sockret lite (eftersom bananen är söt).

l'm back

Upp till toppen
Annons: