Annons:
Etikettrecept
Läst 5833 ggr
hanniees
2014-11-03 16:16

Cheesecake utan digestivebotten

Hej! Jag tänkte att jag ville prova på att göra en cheesecake för första gången. Jag har ätit cheesecake flera gånger förut, men jag är inte så förtjust i digestivebotten som det är i nästan alla cheesecakes. Så jag undrar om ni har några recept på cheesecake med någon annan botten än med just digestive? Också undrar jag om ni har några tips för att lyckas med en cheesecake på bästa sätt? Tacksam för svar:)

Mvh Hanna:)

Annons:
Suzi
2014-11-03 18:19
#1

Kladdkakebotten är ju aldrig fel… 😍 Passar utmärkt till frozen cheesecake,  nu vet jag ju inte om du söker en sådan som är bakad i ugn, någon som stelnar med gelatin eller en frozen ^^

hanniees
2014-11-03 18:27
#2

Tack så mycket! Det ska jag testa:)

Mvh Hanna:)

leemland
2014-11-03 20:36
#3

Vill du ha lite julig smak så kan du ha pepparkaksbotten :)

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

[Sabina]
2014-11-04 01:36
#4

Jag gjorde en lätt och tunn sockerkaksbotten till en påsktårta för några år sen som var väldigt uppskattad av gästerna. Receptet är denna,  fast jag hade andra smaker på moussen. 🙂

Gladasvampen
2014-11-04 17:14
#5

Beror på vilken slags cheesecake du tänker göra; en ugnsbakad eller en frozen? :)

hanniees
2014-11-04 20:36
#6

Tack för alla svar! #5 Jag tänkte att jag skulle göra en frozen citroncheesecake:):)

Mvh Hanna:)

Annons:
Gladasvampen
2014-11-04 20:40
#7

#6 du kan i princip skippa botten ifall du ska göra en frozen cheesecake. Annars kan du lägga frukt, ladyfingers, eller någon annan sorts krossade kakor :)

hanniees
2014-11-10 19:49
#8

#6 okej, tack då vet jag:)

Mvh Hanna:)

Upp till toppen
Annons: