Annons:
Etikettövrigt
Läst 1178 ggr
Gasoline
9/11/14, 5:45 PM

Behövs mjukt smör snabbt?

Glömt att ta fram smöret innan du ska baka eller fall lusten för att baka plötsligt på? Här har du lösningen http://mittkok.expressen.se/soc/rumstempererat-smor-snabbt-sa-har-gor-du/?cmpid=mittkok_facebook_post_smor_alla

Annons:
miljonarskan
9/11/14, 5:48 PM
#1

Jag brukar bara mikra det några sekunder på medeleffekt

leemland
9/11/14, 8:48 PM
#2

Bra tips! :) Brukar nästan alltid vara slarvig att ta ut smöret i förtid :P haha

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Gasoline
9/11/14, 8:49 PM
#3

#2 Jag med, eller komma på att man behöver mjukt smör när man sätter igång och bakar 😕

Typiskt mig… Ibland är jag lite för impulsiv.

[Sabina]
9/11/14, 11:42 PM
#4

Jag bruka hyvla med osthyveln eller skära väldigt tunt och sedan lägga skivorna på en tallrik så mjuknar smöret på några minuter.

Praefatio
9/12/14, 12:29 PM
#5

Jag gör som Mary Berry och lägger smöret i kuber i ljummet vatten en minut eller två, det fungerar också kalasbra!

Gasoline
9/12/14, 1:17 PM
#6
Annons:
jagga-ewe
9/12/14, 1:20 PM
#7

Jag tror #5 menar en skål som står i vattenbad. Det har jag gjort nångång oxo. Fast jag brukar ta micron om jag behöver mjukt smör. Det blir mjukt om det rörs i assistenten med, fast det tar lite längre tid. :)

I don't have hobbies - I have obsessions!
Ebmfh
Trollcaféet

Praefatio
9/12/14, 1:20 PM
#8

#6 Ja? Länk

Gasoline
9/12/14, 1:29 PM
#9

#7 aha, du tänker så. har oxå kört den varianten några gånger :-P #8 oj, visste inte att man kunde göra så :-S

Praefatio
9/12/14, 1:32 PM
#10

#7 Nej, inte vattenbad 🙂 Man lägger kuberna direkt i vattnet.

#8 Det går kanonbra!

Upp till toppen
Annons: