11 Recept - fyllningar/toppings odyl.

Byta ut strösocker mot ljus muscovadosocker?

2014-05-11 08:56 #0 av: Madelone

Hej,

Ska baka bullar idag och göra en fyllning som i receptet har stösocker. Men vill byta ut det mot ljus muscovadosocker. Är det någon som vet om man ska ta samma mängd som vanligt socker eller minska eller öka på det?


Anmäl
2014-05-11 09:12 #1 av: Cragan

sätter ett litet avtryck här då bullar är goda o har muskavado socker hemma (fast mörk men borde ju funka det med om du får svar)

Sajtvärd på  http://fjaderfa.ifokus.se  http://djurskydd.ifokus.se/

Anmäl
2014-05-11 09:29 #2 av: Wony

Jag brukar byta ut en del strösocker mot antingen farinsocker eller muscovado. Brukar själv använda samma mängd, men oftast byter jag bara ut kanske 25-50% av sockret. Blir lite lagom tycker jag.

Anmäl
2014-05-11 15:16 #3 av: leemland

Ta i hälften och smaka av , behövs de mer så lägg i mer :) Men lägg bara i lite åt gången :) 

Vet att de är lite sent svar  men ändå :P 

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/

Anmäl
2014-05-11 16:25 #4 av: Cragan

körde muskavdo sockret i fyllningen blev bra Glad eller ja nästan iaf skulle haft mer kanel i fyllningen men den tog slut Lipar

Sajtvärd på  http://fjaderfa.ifokus.se  http://djurskydd.ifokus.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.