3 Kakor - Frågor & recept

Dubbelt så länge i ugnen, Varför?

2014-03-20 08:45 #0 av: Karolina-H

Sen jag bytte ugn i somras så har jag haft väldiga problem när jag bara mjuka kakor. Om det står att kakan ska vara inne i 30 min så måste jag minst ha inne den i 60 min för annars är botten helt ogräddad eller så är den helt ogräddad i mitten av kakan, har råkat ut för båda sakerna. Har provat både överunder värme och varmluft men med samma resultat.


Jag börjar mer och mer tro att det är något allvarligt fel på min ugn! Någon som har någon idé vad det kan bero på?

Anmäl
2014-03-21 16:01 #1 av: Cragan

har du nån termometer du kan testa o lägga i ugnen för o se så tempen stämmer  för låter ju som att den inte går upp i temp


Sajtvärd på  http://fjaderfa.ifokus.se  http://djurskydd.ifokus.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.