8 Matig bakning - Frågor, recept & Bilder

AKUT!!! Behöver er hjälp.

2009-05-23 20:02 #0 av: Dollis

Hej!

Ikväll skall jag baka en smörgåstårta. Det är väl alltid bäst att göra den kvällen före, eller? Det skall vara hönöbröd i den, inte toastbröd.

Sen undrar jag över hur mycket dill man skall ta? I receptet står det bara "mycket dill". De kan väl inte mena mer än 4-6 matskedar hackad dill?

I receptet står det oxå "en burk makrillfié", menas det då en burk makrillfilé i tomatsås eller finns det även utan tomatsås?

Skulle bli  jätteglad om jag fick svar på alla dessa frågor av någon som kan. Detta är andra gången jag gör en smörgåstårta och kan väldigt lite.

Anmäl
2009-05-24 04:43 #1 av: linhof

När det gäller dillen så tycker jag du kan ta efter eget smak och tycke... när det gäller makrillen så borde det väl vara en i tomatsås...finns det makrill utan tomatsås, på burk?

Anmäl
2009-05-25 14:04 #2 av: Dollis

Nu är det inte akut längre. Jag gjorde mitt bästa. Och det blev jättebra så nu vet jag hur jag skall göra i framtiden.

Men tack ändå.

Kram

Anmäl
2009-07-07 15:07 #3 av: shareza

hej!! makrillen menas säkert i tomatsås,,,men dillen får nog vara ett par dl.lycka till önskar shareza

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.